Vilkår og betingelser

Takk for at du besøker vår nettside! Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye, de angir vilkårene for bruk av vår nettside (domene: www.finndinspiller.no) som registrert bruker.

  1. Du aksepterer at finndinspiller sender deg nyhetsbrev. Du kan selvsagt «unsubscribe» fra dette når du mottar det første nyhetsbrevet.
  2. Du aksepterer at finndinspiller har tilgang på ditt telefonnummer, mailadresse og kan kontakte deg ved spørsmål. Ditt telefonnummer og mailadresse er selvsagt konfidensielt om du ikke selv ønsker å dele det i profilen din.
  3. Du aksepterer at finndinspiller har tilgang på mailen som blir sendt når noen kontakter deg via din profil. Dette er selvsagt konfidensielt og er kun til bruk dersom noen misbruker det grovt.
  4. Du aksepterer at finndinspiller har tilgang til bildene, videoene og dokumentene du har på din profil.
  5. Du aksepterer at finndinspiller kan bruke dine bilder og videoer i all markedsføring.
  6. Du aksepterer at finndinspiller kan slette din profil hvis den inneholder grovt språk, grove bilder/videoer eller annet som ikke hører til på en spiller – eller trenerprofil.
  7. Du bekrefter at du er over 16 år eller har tillatelse fra foresatte eller verge.

Ved å bruke nettsiden, bekrefter du at du godtar å bli bundet av brukervilkårene, samt at du vil følge de. Dersom du ikke godtar brukervilkårene, vennligst ikke registrer deg på nettsiden.

Dersom du har spørsmål vedrørende innholdet på nettsiden, vennligst ta kontakt:

Telefon: 33740033
E-post: post@finndinspiller.no
Finndinspiller logo