Spillerrådgivning

Trenger du annen hjelp som spiller?

Har du proffkontrakt anbefaler vi deg å sette deg inn i tjenestene NISO tilbyr!

– I NISO jobber de hver eneste dag for å forbedre din hverdag som idrettsutøver. NISO jobber med blant annet avtaleforhandlinger, karriereveiledning, utdanning, tvisteløsninger, «Gi rasisme rødt kort» kampanjen og mye annet som berører en idrettsutøvers hverdag.

– Som NISO-medlem får du en rekke fordeler, både forsikringsordninger, karriereveiledning, tilgang til studiestipend, rabattordninger hos Torshov Sport og mye mer.

NISO-medlemskapet gir deg som idrettsutøver trygghet i hverdagen.

– Som NISO medlem får du 30% avslag på blant annet fotballsko og keeperhansker hos Torshovsport !

Les mer om NISO

Bli medlem

 

Begrepet «Fotballagent» er byttet ut med «Formidler», og er regulert i ‘FIFAs regulations on working with intermediaries’. FotballPro er gjennom sitt eierselskap Delta Sports Management AS, registrert som formidler hos Norges Fotballforbund.

I vårt virke som Rådgiver og Formidler hjelper vi foreldre/spillere/trenere med følgende oppgaver:

* Sportslig støtte
* Rådgivning i forbindelse med klubbvalg
* Døråpner imot potensielle klubber gjennom vårt nettverk
* Hjelp ved kontraktsforhandlinger

På laget vårt har vi også profiler som har hatt engasjement både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har vi partnerskap med juridiske rådgivere med erfaring fra fotballen. Dette er nyttig både i forbindelse med inngåelse, og håndtering av mulige konfliktsituasjoner. Vi ivaretar ditt engasjement gjennom hele avtaleperioden selvsagt.

Les mer om FotballPro

Kontakt FotballPro for en uforpliktende samtale