Snart 600 profiler på FinnDinSpiller!

Det har gått fort siden 10. Desember 2016!

logo_finn_din_spiller_fotball_full

Det har snart gått en måned og FinnDinSpiller har spredt seg godt rundt om i Norges land. Alle fylkene er representert med både spiller- og trenerprofiler. Vi har jobbet hardt for å spre budskapet, men det vil ta tid før flere begynner å bruke  siden og filteret aktivt.

Målet vårt er å gi en fullstendig oversikt over alle spillere og trenere i landet.

Vi har allerede fått inn nesten 600 profiler på siden! Alt fra Eliteserien til Gutter 16! Nå håper vi jentene også snart begynner å opprette sine profiler.

For spillere betyr dette et utstillingsvindu. En ny mulighet åpner seg. Vi vet at flere klubber allerede bruker FinnDinSpiller aktivt til å se etter aktuelle spillere for sin klubb. Noen har også vært i kontakt med spillere, samt hatt personlig møte med spillere. FinnDinSpiller vil også at spillere skal se muligheten til å kunne kontakte trenere på siden. Kanskje ved å kontakte en trener åpner for muligheten til et prøvespill og ny kontrakt?

For trenere betyr dette ikke bare et utstillingsvindu for seg selv, men også en mulighet for å finne aktuelle spillere til sin klubb. Vi oppfordrer alle trener til å opprette en profil, ikke bare for seg selv, men for klubben de trener. Etter hvert vil spillere bli mer aktive med å ta kontakt. Kanskje en ny spennende spiller tar kontakt?

Vi vil benytte anledningen til å beklage for de mange som har begynt på sin profil, men ikke fått det til. Det jobbes med å utvikle en enklere løsning for nye bruker. Per dags dato anbefaler vi å opprette med facebook. Skulle du trenge hjelp er det bare å ringe 33 74 00 33, eller sende en mail på post@finndinspiller.no

Vi ønsker alle spillere og trenere lykke til med årets sesong!

 

mvh

FinnDinSpiller