Samarbeidspartnere

Finndinspiller har inngått samarbeid med NISO, Josimar, Fotballnerd,Torshov Sport og Fotballpro.

 

NISO-logo

NISO er utøvernes eget fagforbund, og en del av Landsorganisasjonen (LO). NISO jobber for å styrke utøvernes rettigheter både individuelt og kollektivt. De jobber også med andre tiltak som skal gjøre hverdagen enklere for utøvere – f.eks kontraktsforhandlinger, karriereveiledning, utdanning, forsikring og andre aktuelle medlemstilbud.

NISO kan blant annet hjelpe deg som fotballspiller med:
– Gjennomgang og drøftelser av kontraktsforslag
– Forhandlinger med klubb.
– Samtalepartner og rådgiver i samtaler omkring karrierevalg – både sportslig, men også i forhold til karriere etter idretten.
– Rådgivning (skatt etc) ved internasjonale overganger.

Bli medlem idag!

Norges største utvalg av fotballsko og fotballutstyr finner du på Torshov Sport sin nettbutikk. Torshov Sport har fotballsko fra blant annet Adidas, Nike, New Balance, Puma og Umbro. Du finner Torshov Sport sine utsalgssteder i Oslo, Bergen og Fredriksstad (Se Avdelingene her).

FinnDinSpiller oppfordrer våre brukere til å kjøpe fotballutstyr på Torshov Sport sin nettbutikk. Torshov sport har nylig gjort spennende endringer på websiden sin slik at det blir lettere for deg som kjøper å finne det du er ute etter.

Dette nettstedet kan anbefales på det sterkeste!

PS! Med rabattkoden FDS18 får du 15% på ordinære priser i nettbutikken!

Se Torshov Sport sin nettside her: www.torshovsport.no

 

 

Sammen med tidligere toppspillere, trenere og samarbeidspartnere har FotballPro som mål å tilby de beste tjenestene til norske fotballklubber.FotballPro tror at norsk toppfotball blir en bedre arena dersom erfaringen som tidligere toppspillere og trenere besitter kommer tilbake til fotballen. FotballPro gir derfor profiler et tilbud når de trekker seg tilbake fra rampelyset, og en arena for å dele sine kunnskaper og erfaringer med de klubbene som ønsker dette. Dersom du er tidligere spiller eller trener og liker FotballPro sitt konsept, ikke nøl med å ta kontakt! FotballPro ønsker å få kontakt med både lokale-, nasjonale- og internasjonale profiler.Ta en titt på «FotballPro sine Protjenester» og du vil se at de tenker nytt. FotballPro sin ambisjon er å være den beste totalleverandøren av de behov en satsningsklubb har på sin vei mot målet.

 

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene.Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. Flesteparten av artiklene i bladet vil være forfattet av skribenter med annen bakgrunn enn fra sportsjournalistikk.

Som bruker av FinnDinSpiller kan Josimar tilby deg 10 prosent rabatt på et årsabonnement. For 629,- får du åtte utgaver det kommende året! (VM bibelen og PL bibelen inkludert! )

Bli abonnent idag!

 

fotballnerd-logo

Fotballnerd.no så dagens lys sommeren 2014 og har på rekordfart blitt en anerkjent portal for alle fotballelskere. Det hele startet med en Facebookside der de delte andres nyheter. Da slo det dem, «hvorfor skal vi sende våre tilhengere til andre nettsteder? Vi lager heller en fotballportal selv!»

Nå har fotballnerd litt over 40 skribenter som er ekte fotballnerds. Disse skribentene jobber hardt for å gi oss gode nyheter daglig.

Fotballnerd har siden oppstart i 2014 hatt en jevn vekst med besøkende og 2016 blir et nytt rekordår for dem.

Sjekk www.fotballnerd.no idag!