Samarbeidspartnere

Finndinspiller har inngått samarbeid med NISO, Josimar, Fotballnerd og Torshov Sport.

 

NISO-logo

NISO er utøvernes eget fagforbund, og en del av Landsorganisasjonen (LO). NISO jobber for å styrke utøvernes rettigheter både individuelt og kollektivt. De jobber også med andre tiltak som skal gjøre hverdagen enklere for utøvere – f.eks kontraktsforhandlinger, karriereveiledning, utdanning, forsikring og andre aktuelle medlemstilbud.

NISO kan blant annet hjelpe deg som fotballspiller med:
– Gjennomgang og drøftelser av kontraktsforslag
– Forhandlinger med klubb.
– Samtalepartner og rådgiver i samtaler omkring karrierevalg – både sportslig, men også i forhold til karriere etter idretten.
– Rådgivning (skatt etc) ved internasjonale overganger.

Bli medlem idag!

 

 

josimar7 josimar-no_logo-black-1

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene.Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. Flesteparten av artiklene i bladet vil være forfattet av skribenter med annen bakgrunn enn fra sportsjournalistikk.

Bli abonnent idag!

 

fotballnerd-logo

Fotballnerd.no så dagens lys sommeren 2014 og har på rekordfart blitt en anerkjent portal for alle fotballelskere. Det hele startet med en Facebookside der de delte andres nyheter. Da slo det dem, «hvorfor skal vi sende våre tilhengere til andre nettsteder? Vi lager heller en fotballportal selv!»

Nå har fotballnerd litt over 40 skribenter som er ekte fotballnerds. Disse skribentene jobber hardt for å gi oss gode nyheter daglig.

Fotballnerd har siden oppstart i 2014 hatt en jevn vekst med besøkende og 2016 blir et nytt rekordår for dem.

Ta en kikk på www.fotballnerd.no idag!

 

torshov-sport-blaa

Norges største utvalg av fotballsko og fotballutstyr finner du på Torshov Sport sin nettbutikk. Torshov Sport har fotballsko fra blant annet Adidas, Nike, New Balance, Puma og Umbro. Du finner Torshov Sport sine utsalgssteder i Oslo, Bergen og Fredriksstad (Se Avdelingene her).

FinnDinSpiller oppfordrer våre brukere til å kjøpe fotballutstyr på Torshov Sport sin nettbutikk. Torshov sport har nylig gjort spennende endringer på websiden sin slik at det blir lettere for deg som kjøper å finne det du er ute etter.

Dette nettstedet kan anbefales på det sterkeste!

Se Torshov Sport sin NYE nettside her: www.torshovsport.no