Samarbeidspartnere

Finndinspiller har inngått samarbeid med NISO, Josimar og Fotballpro.

Som NISO-medlem får du en rekke fordeler, både forsikringsordninger, karriereveiledning, tilgang til studiestipend, rabattordninger og mye mer.

NISO-medlemskapet gir deg som idrettsutøver trygghet i hverdagen.

NISO jobber vi hver eneste dag for å forbedre din hverdag som idrettsutøver. Vi jobber med blant annet karriereveiledning, utdanning, avtaleforhandlinger, tvisteløsninger, Gi rasisme rødt kort – kampanjen og mye annet som berører en idrettsutøvers hverdag.

Kontakt Niso

Bli medlem

 

 

Sammen med tidligere toppspillere, trenere og samarbeidspartnere har FotballPro som mål å tilby de beste tjenestene til norske fotballklubber.FotballPro tror at norsk toppfotball blir en bedre arena dersom erfaringen som tidligere toppspillere og trenere besitter kommer tilbake til fotballen. FotballPro gir derfor profiler et tilbud når de trekker seg tilbake fra rampelyset, og en arena for å dele sine kunnskaper og erfaringer med de klubbene som ønsker dette. Dersom du er tidligere spiller eller trener og liker FotballPro sitt konsept, ikke nøl med å ta kontakt! FotballPro ønsker å få kontakt med både lokale-, nasjonale- og internasjonale profiler.Ta en titt på «FotballPro sine Protjenester» og du vil se at de tenker nytt. FotballPro sin ambisjon er å være den beste totalleverandøren av de behov en satsningsklubb har på sin vei mot målet.

 

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene.Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. Flesteparten av artiklene i bladet vil være forfattet av skribenter med annen bakgrunn enn fra sportsjournalistikk.

Som bruker av FinnDinSpiller kan Josimar tilby deg 10 prosent rabatt på et årsabonnement. For 629,- får du åtte utgaver det kommende året! (VM bibelen og PL bibelen inkludert! )

Bli abonnent idag!