Samarbeidspartnere

Finndinspiller har inngått samarbeid med NISO, Fotballpro og Josimar

NISO-medlemskapet gir deg som idrettsutøver trygghet i hverdagen.

Som NISO-medlem får du en rekke fordeler, både forsikringsordninger, karriereveiledning, tilgang til studiestipend, rabattordninger og mye mer.

NISO jobber hver eneste dag for å forbedre din hverdag som idrettsutøver. De jobber med blant annet karriereveiledning, utdanning, avtaleforhandlinger, tvisteløsninger, Gi rasisme rødt kort – kampanjen og mye annet som berører en idrettsutøvers hverdag.

PS! Som NISO medlem får du 30% avslag på blant annet fotballsko og keeperhansker hos Torshovsport !

Kontakt Niso

Bli medlem

 

 


Gjennom sitt nettverk av profiler og juridisk ekspertise besitter FotballPro en unik tilgang til erfaring og kompetanse. For dem er det viktig å fremstå som en ryddig og pålitelig formidler. Fotballpro garanterer en trygg og profesjonell formidling både for spillere og trenere!

I sitt virke som Rådgiver og Formidler hjelper de foreldre/spillere/trenere med følgende oppgaver:

* Sportslig støtte
*
Rådgivning i forbindelse med klubbvalg
*
Døråpner imot potensielle klubber gjennom sitt nettverk
*
Hjelp ved kontraktsforhandlinger

Les mer om FotballPro og hva de kan hjelpe deg med som spiller eller trener!

FotballPro

 

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene.

Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. Flesteparten av artiklene i bladet vil være forfattet av skribenter med annen bakgrunn enn fra sportsjournalistikk.

Som bruker av FinnDinSpiller kan Josimar tilby deg 10 prosent rabatt på et årsabonnement.

Bli abonnent idag!