Fant sin spiller!

Les intervjuet med klubbens trener og nye keeper her!

I løpet av det siste året har mange spillere funnet seg ny klubb etter å ha opprettet sin fotball CV gratis på finndinspiller.no!
Dette har skjedd ved at spillerene har opprettet sin profil med viktig innhold av blant annet profilbilde, informasjon, kontraktsstatus og videoer. Gjennom kontaktskjema på spillerprofilene har klubber kunne kontakte spillere direkte, når spillerne er tilgjengelige.

FinnDinSpiller har snakket med Maciej Raniowski som ble kontaktet og hentet til en ny klubb gjennom nettsiden vår. Her er intervjuene med både keeperen og treneren som hentet han.

Antonio Martins Silva (43)
Uefa A-lisens, Mastergrad i sports science
Tidligere klubber: Sandnes Ulf, Staal Jørpeland, FK Haugesund og Kongsvinger.
Har også erfaring som ungdomstrener og spillerutvikler i Spania og Portugal.


1. Hvordan fant dere ny keeper før 2018 sesongen?

Vi hadde bare en keeper og trengte en ny. Jeg hadde hørt om finndinspiller.no og kontaktet flere keepere på nettsiden. For meg var det viktig å finne den rette typen keeper som hadde de egenskapene vi var ute etter. Om han var norsk eller utenlandsk spilte liten rolle. Han skulle være ambisiøs, profesjonell og ha et stort ønske om å utvikle seg.

2. Hvorfor kontaktet dere Maciej Raniowksi?

Jeg la fort merke til videoene han hadde lagt ut. Videoene gjorde han interessant. Jeg la fort merke til at dette var en keeper med gode kvaliteter.

3. Var dere nøye med å sjekke referansene hans?

Den jobben kan jeg takke daglig leder Øyvind Jacobsen for. Han kontaktet flere og tilbakemeldingene han fikk var bare positive. Denne keeperen viste seg å passe profilen vi var ute etter.

4. Har Maciej Raniowski prestert etter forventningene?

Ja, er ikke overrasket. Han er en veldig ung keeper (22) som fortsatt har et stort utviklingspotensial. Maciej har allerede blitt en veldig viktig spiller i troppen som redder poeng for laget. Maciej har profesjonelle holdninger, er ambisiøs, et stort ønske om å lære og går foran som et godt eksempel i gruppa. Bra gutt!

5. Hvor langt tror du Raniowski kan nå?

Vanskelig å si. Han er fortsatt ung. Holder han seg skadefri kan han nå langt. Han har god tid! Bare se på Buffon. Maciej tar godt vare på seg selv og er målbevisst. Tiden vil vise.

6. Hva syntes du er bra med FinnDinSpiller og hva kan bli bedre?

Det positive er at det gir oss en mulighet til å finne tilgjengelige spillere. Det er god oversikt og en kan kontakte spillerene direkte. På den måten kan vi ha en ærlig dialog og diskusjon med spilleren.

Jeg mener at det er viktig at spillerene tar mer ansvar og legger ut mer informasjon om seg selv. Videoer er for meg veldig viktig. Her får jeg muligheten til raskt å danne meg et bilde av spilleren. Jeg ville aldri hentet en spiller bare fordi noen sier han er god. Et tips til spillere er at de burde lage en presentasjonsvideo om seg selv, slik at vi trenere kan danne oss et bilde av personligheten og ambisjonene spilleren har.


Maciej Raniowski (22)
Polen, Gdansk
Tidligere klubber: Odra Opole, Verdal IL, KS Rozwój Katowice og Lechia Gdańsk SA

1. Hvordan endte du opp med å lage en profil på FinnDinSpiller?

Jeg så finndinspiller.no på facebook og bestemte meg for å lage en profil.

2. Var det lett å lage din profil?

Ja, veldig lett.

3. Har du blitt kontaktet av mange klubber via nettsiden?

Jeg har vært i kontakt med mange klubber på grunn av nettsiden.

4. Hvorfor valgte du Brodd fotballklubb?

Etter å ha prøvespilt for Levanger FK terminerte jeg kontrakten min med Verdal IL. Jeg ønsket nye omgivelser og prøve meg på et høyere nivå. I Levanger FK fikk jeg høre fra sportslig leder at jeg var for god keeper til å sitte på benken der. Det var grunnen til at jeg ikke valgte Levanger FK. Jeg fortsatte derfor å lete etter ny klubb. Pratet blant annet med Stjørdals Blink og noen andre klubber, men det var noen detaljer som manglet. I Mars 2018 ble jeg kontaktet av Antonio Martins Silva fra Brodd Fotballklubb og jeg ble overbevisst om at dette var den rette klubben for meg. Derfor valgte jeg Brodd i Stavanger.

5. Nå har du vært i klubben noen måneder og spilt flere kamper. Føler du at du gjorde det rette valget for din utvikling og karriere?

Ja. For en keeper i min alder er det viktig å spille kamper. Jeg føler at jeg kan utvikle meg her og lære mye. Jeg er som sagt fortsatt ung og har store ambisjoner. Sesongen vil vise hva jeg kan oppnå som keeper.

6. Hvor ser du deg selv spille om 5 år?

Det er veldig vanskelig å svare på dette spørsmålet. Jeg har ambisjoner om å spille på det høyeste nivået og jeg vet at mine ferdigheter ligger til rette for det. Drømmen min er å spille på det høyeste nivået enten det er i Norge eller et annet land. Derfor trener jeg ekstra hardt hver dag både på trening, med laget og på egen hånd.

7. Hvorfor vil du anbefale spillere å opprette sin profil på FinnDinSpiller?

Dette er et fantastisk tilbud for unge spillere som har ambisjoner. Ikke alle har muligheten til å få den hjelpen de trenger av en agent. Takket være FinnDinSpiller kan du nå bli sett av mange klubber ved bare å opprette din profil.

8. Tror du Brodd rykker opp i Postnord-ligaen denne sesongen?

Jeg tror vi kan utrette mye i denne divisjonen. Jeg syntes det er viktig at vi har fokus på neste kamp og ikke hvordan sesongen skal ende. Akkurat som Antonio Silva sier før hver kamp: «Be the best team». Det er derfor vi jobber hardt hver eneste dag.

Se den nye videoen til Maciej Raniowski i Brodd drakta så langt 2018: